Hlavní obsah
Článek

Hvězda American Horror Story a neteř oscarové Julie Roberts (56) Emma Roberts (29) bude maminkou. Čeká první dítě s partnerem Garrettem Hedlundem (35). Poté, co Us Weekly informoval o jejím těhotenství, ho hereččina maminka Kelly Cunningham potvrdila na svém instagramovém profilu.

Na sociální síti se jí jedna z fanynek zeptala, jestli je Emma těhotná, a Kelly odpověděla, že ano. Když jí další sledující začali gratulovat, byla štěstím bez sebe. „Děkuji moc! Jsem hrozně nadšená,“ nechala se slyšet budoucí babička.

Radostné zprávy se objevily více než rok poté, co spolu Roberts a Hedlund začali randit. Začátkem loňského roku se herečka rozešla s kolegou ze slavného seriálu Evanem Petersem, s nímž byla ve vztahu přes pět let.

Krátce po Valentýnu finálně zrušili zásnuby, které předtím střídavě rušili a obnovovali. Vztah to nebyl od začátku ideální, ale snažili se na něm pracovat. Rozchod se tak podle všeho dal čekat a herci spolu nadále vycházejí dobře. V březnu už se Roberts začala objevovat s Hedlundem a v průběhu roku románek přerostl ve vážný vztah. Hedlund v minulosti randil například s herečkou Kirsten Dunst.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám