Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová prozradila podrobnosti svého čerstvého vztahu s gynekologem Miroslavem Vernerem. Ač jsou spolu krátce, už plánují společné Vánoce. Marta po letech nebude se svojí rodinou, ale u štědrovečerního stolu zasedne společně se svojí láskou.

"Jsem šťastná. Vánoce spolu budeme trávit. Na Štědrý den jdu na šneky k kamarádce, pak k Martině Jandové domů a večer bud doma s Mirkem a svými psy. Vánoce jsou svátky lásky, takže je budu trávit s láskou," prozradila Super.cz Jandová.

Poprvé bude také připravovat tradiční pokrmy. "Budu dělat maminčin bramborový salát a kapříka," říká.

Marta chodí s Mirkem již několik měsíců. Nebránila by se svatbě ani miminku. Znovu bych do svatby šla určitě, pro mě to k lásce patří. A jestli je to chlap, kterého bych si dokázala představit jako otce svého dítěte? Kdyby nebyl, tak bych s ním nechodila," dodala zpěvačka na tiskové konferenci muzikálu Hamlet, který se bude příští rok hrát v divadle Broadway a Marta v něm hraje jednu z hlavních rolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám