Hlavní obsah
Článek

Herec Dennis Quaid (66) se začátkem měsíce oženil se studentkou Laurou Savoie (27) a v rozhovoru pro časopis People promluvil o věkovém rozdílu, který je dělí.

„Opravdu nám to vůbec nepřijde. Je mezi námi něco věčného. Jsme partneři ve vztahu i v životě. Je to láska. A láska vás dokáže překvapit,“ nechal se slyšet počtvrté ženatý herec.

A jeho paní přitakala s tím, že jí Dennisova moudrost a vyspělost imponují. „Oba jsme si museli něčím projít, aby to z nás udělalo ty, kým jsme, a abychom na sebe byli připraveni,“ doplnila manžela.

Pár spojuje také stejné vyznání, oba jsou křesťané a víra hrála v jejich vztazích vždy velkou roli. Také doufají, že se brzy budou moci vydat na líbánky a užijí si oslavu lásky s nejbližšími.

Quaid se ve svém podcastu The Dennissance nechal slyšet, že se těší na jejich společný život. „Je to nejlepší člověk, jakého jsem kdy potkal. Miluji se vedle ní probouzet každý den,“ mluvil o své vyvolené.

Pár se zasnoubil loni v říjnu a původně se měli brát už v dubnu na Havaji. Kvůli pandemii koronaviru ale plány změnili. Quaid byl předtím třikrát ženatý, a to s herečkami P. J. Soles a Meg Ryan a makléřkou Kimberly Quaid.

Reklama

Další články

Načítám