Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a dabér se sametovým hlasem Miroslav Táborský (60) je důkazem, že setrvat desítky let ve spokojeném manželství není nemožné. S manželkou a loutkoherečkou Kateřinou jsou spolu skoro třicet roků a pořád jim to klape.

„Já myslím, že na šťastné manželství není recept. Já to beru jako dar od života a říkám si, že jsem měl štěstí,“ prozradil nám herec v Botanické zahradě, ve vinicích sv. Kláry, kde spolu s kolegy z filmu 3Bobule pokřtili a degustovali nový ročník vín.

Překvapivě se Táborským za dobu jejich manželství vyhnuly i veškeré partnerské krize. „Nám ta ponorka nepřišla. Já jsem měl dlouhá léta, když naše manželství začínalo, spoustu práce, málo času a teď na sebe toho času máme trochu víc a užíváme si to,“ usmívá se herec.

Děti už mají dospělé, starší syn Dominik (30) sice v uměleckých šlépějích svých rodičů nejde, ale mladšímu Radovanovi (22) se ve filmovém prostředí zalíbilo. „Ten starší je takový manažerský typ. Ten mladší sice dlouho tvrdil, že chce být hercem, ale pak se zakoukal do filmové kamery, takže chce být kameramanem a už se v tom smyslu té profesi i věnuje. Teď je důležité, aby měl tu práci hezkou, těšilo ho to a byl spokojený,“ dodal na závěr Miroslav Táborský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám