Hlavní obsah
Článek

Loni v září Jitka Boho (32) na sociální síti oznámila, že odešla od manžela Lukáše, a i s dcerou se odstěhovala na Moravu k rodičům. Od té doby se po jejím boku žádný muž neobjevil. Až nyní modelka, opět na Instagramu, uvedla, že „už nějaký ten pátek“ není sama. „Tak tohle je můj kluk!“ napsala fanouškům ke sdílené fotce s přítelem Matějem.

„No, nějaký ten pátek už to bude, co mi zamotal hlavu. Nebýt mého zlomeného palce (jooo, co člověk pro lásku neudělá, že?), asi bychom to nikam nedotáhli. Teda my to stále táhnem a doufám, že táhnout už budem napořád,“ napsala Jitka, která ale po zkušenostech z minula stojí nohama pevně na zemi a novou životní kapitolu přijímá s respektem a „zcela realisticky“.

„Oba už máme něco za sebou, on o ‚pár‘ let zkušeností víc, každý máme svou minulost, z minulosti naše nejmilovanější dítka. A teď ta budoucnost, kterou si moc plánovat nechci, co bude, bude. Jedno vím ale jistě, jsem v tom až po uši a JE TO BOŽÍÍÍ,“ svěřila Boho fanouškům.

Ti jí přejí lásku, pohodu a aby jí vztah s přítelem vydržel.

S manželem Lukášem Boho se Jitka rozešla loni v srpnu. Brali se v červenci 2015 a v listopadu téhož roku se jim narodila dcera Rosalie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám