Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přání při příležitosti Dne otců, který v mnoha zemích včetně Česka připadá na třetí neděli v červnu, dnes zaplnily instagramové profily po celém světě. Včetně těch královských. I britský dvůr jde s dobou, a tak ani na účtu vévody a vévodkyně z Cambridge nechyběly snímky oslavující otcovství.

Zatímco princ William přál fotkou z loňského prosince, na níž jsou s princem Charlesem v objetí, Kate vybrala archivní snímek z dětského věku, na kterém otci Middletonovi sedí na klíně. Žádné oficiality a prkenné pózování, manželé zvolili uvolněné rodinné záběry.

Fanoušci pak reagují především na fotku princů, kterou Kate pořídila v Sandringhamu na sklonku loňska. V dojemném gestu a na snímcích, z nichž čiší rodinná pohoda, je totiž, logicky i vzhledem k majestátu, který zastupují, nevídají příliš často.

Posuňte šipkou vpravo

21. červen je zároveň narozeninový den prince Williama, jenž letos slaví osmatřicetiny. Královna Alžběta II. k přání všeho nejlepšího připojila i pozvánku pro fanoušky, aby se podívali na princovy nejnovější snímky s dětmi.

Reklama

Další články

Načítám