Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kytarista známé punkrockové kapely Slaves Laurie Vincent na sociální síti oznámil, že zemřela jeho partnerka a matka dvou malých dětí Emma Jane Mulholland. Bylo jí 32 let.

„Ukázala jsi mi, co znamená láska. Budu tě navždy milovat. Spi sladce, má královno, zase se setkáme,“ napsal Vincent na Instagramu k fotce své ženy. Zároveň poděkoval všem za slova podpory a požádal o respektování soukromí.

Vincent také uvedl, že až přijde správný čas, zveřejní příběh Emmy. Zahraniční média uvádějí, že podlehla rakovině.

Kytarista a zpěvák musel už koncem loňského roku zrušit několik koncertů. V prohlášení tehdy napsal, že „Emma poslední tři měsíce dennodenně válčí s nesmírně bolestivou epizodou“.

„Doufáme, že to nebude napořád a že symptomy odezní. Myslel jsem si, že to zvládneme a že budu moct odjet na tour. Ale tento týden se její stav rapidně zhoršil a momentálně je Emma v konstantní agonii. Po mnoha bezvýsledných návštěvách lékařů jsme konečně sehnali odbornou pomoc a bylo nám řečeno, že (Emma) potřebuje okamžitou operaci, na kterou jde příští týden. Proto teď jednoduše svou rodinu nemohu opustit,“ napsal fanouškům loni v prosinci.

Vincent je otcem tříletého syna Barta a dcery Summer, která začátkem června oslavila první narozeniny. Ke společné fotce s dcerkou Emma tehdy napsala: „Je to hořkosladký pocit, že tohle jsou tvé první a poslední narozeniny, které spolu strávíme.“

Reklama

Další články

Načítám