Hlavní obsah
Článek

Modelka a sestra hvězdného fotbalisty Patrika Schicka se s ničím nepáře. Kristýna Schicková zvládla během jediného roku zásnuby, svatbu i porod syna Elliota. Ještě v devátém měsíci se nebála vynést sexy róbu, v níž předvedla téměř celé tělo. Kristýna přibrala jen 11 kilo a už se ukázala i v bikinách.

Po třech měsících se poprvé objevila ve společnosti na představení zeštíhlující italské kosmetiky, nám se ovšem zdálo, že ji rozhodně nepotřebuje.

"Já měla váhu hned zpátky, asi po deseti dnech po porodu. Cvičila jsem celé těhotenství, šla jsem cvičit dokonce i v den porodu. Ráno mi začaly kontrakce a chtěla jsem tomu trochu gravitací pomoct, tak jsem se šla projít aspoň na pás, protože ten den zrovna pršelo. Myslím, že se to vyplatilo, protože malý byl venku asi za pět hodin, ani mi nestačil zabrat epidurál, takže jsem měla opravdu přirozený porod," vyprávěla nám Kristýna.

"Začala jsem se cvičením zase brzy po porodu, díky tomu, že byl přirozený, šlo všechno bez problémů a byla jsem hned zase zpátky ve formě. I miminko je hodné, asi i díky tomu, že jsem byla celé těhotenství v pohodě. Hezky spinká, pravidelně papá, já kojím, ale asi mám místo mateřského mléka smetanu, protože už má skoro osm kilo, takže s ním mám i pořádnou posilovnu," smála se modelka, která se těší na návrat k práci, protože první zakázky už prý konečně přicházejí.

Reklama

Další články

Načítám