Hlavní obsah
Článek

Populární tanečník ze StarDance Marek Dědík (40) se pochlubil fotkou svého syna Doriana Marka, který přišel na svět před dvěma měsíci. Tanečník Schneiderové (51) či Tomicové (61) má doma ještě staršího syna BertramaJosefa (2). Ani ten nemohl na krásných rodinných portrétech chybět.

„Opět jsme si nechali udělat rodinné fotografie a jsme naprosto okouzleni z toho, co z nich vzniklo,“ řekl Super.cz Dědík.

„Rodina se nám zvětšila o dalšího člena a je to neskutečný pocit štěstí. Dorianek Marek je hrozně hodný, pořád spinká a skoro vůbec nepláče. Jeho bratr Bertram Josef přijal brášku naprosto úžasně, nežárlí a je k němu velmi pozorný,“ pochvaloval si tanečník, který by se s manželkou Terezou nebránil ani třetímu dítěti.

Koronavirová opatření měla jistá negativa v podobě neplánovaného volna. Dědík sice nemohl pracovat, ale aspoň měl čas na rodinku.

„Mohl jsem si naplno užívat rodinné štěstí. Ale asi budu muset zapracovat na třetím potomku, jelikož oba kluci jsou více podobní na svou maminku,“ smál se Dědík, který je po uvolnění koronavirových opatření opět v jednom kole.

„V létě plánuji dva velké Latino Ladies kempy na Konopišti, soustředění pro své soutěžní taneční páry, a také pojedu učit na mezinárodní taneční kemp. Od záři pak chystám otevřít nové taneční kurzy pro ženy i páry na několika místech v Praze,“ dodal dvojnásobný finalista StarDance.

Reklama

Další články

Načítám