Hlavní obsah
Článek

Herečka Suzanne Somers známá jako Carol z Kroku za krokem je trojnásobnou babičkou. Díky synovi Bruceovi Jr. a jeho ženě Caroline má vnučky Cameliu, Daisy a Violet. Poslední jmenovanou neviděla od prosince a jejich opětovné shledání si vysloužilo i video záznam, který poté herečka sdílela na Instagramu. A k tomu pár fotek.

„Někteří lidé říkají, že vypadá jako já. Co myslíte?“ ptá se seriálová Carol u fotky s vnučkou Violet. „No po mně takové rty nemá,“ komentovala hereččina snacha Caroline. S rodinou herečka dělá i streamy na Instagramu. Fotka je pozvánkou k jednomu z nich.

„Já ti tak miluju!“ těšila se Somers z opětovného shledání s vnučkou.

Dvaadvacetiletá Violet se s babičkou půl roku neviděla, protože se izolovala po návratu z Itálie. Byla tam právě v době, kdy vypukla pandemie, a domů se dostala doslova za pět dvanáct. „Všichni se ode mě drželi dál kvůli (mému) zranění kyčle a oslabené imunitě,“ vysvětlovala herečka, která ve svých 73 letech patří do rizikové skupiny lidí.

Jinak je ale velice čilá a aktivní, v soukromí i co se práce týče. Podniká s doplňky stravy, k nimž loni přibyla i řada organické kosmetiky, píše knihy a otevřeně také hovoří o svém sexuálním životě. V době karantény dokonce spolu s třiaosmdesátiletým manželem Alanem Hamelem dávali párům rady, jak si sex v izolaci zpestřit.

Syna má herečka s exmanželem Brucem Somersem, za kterého byla vdaná mezi lety 1965-1968. Současného muže si vzala v roce 1977.

Somers se synem Brucem Jr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám