Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka režiséra legendárních Snowboarďáků Karla Janáka, herečka Romana Goščíková porodila jejich prvního společného potomka loni v listopadu. Těhotenská kila zmizela jako zázrakem a Romana je štíhlejší než kdykoli předtím.

"Je pravda, že hubnutí jsem nemusela vůbec řešit. Leckdo v karanténě přibral, já naopak pořád hubla. Předpokládám, že to bylo i kojením, protože nic jiného jsem pro to nedělala. Kojení a běhání kolem malého," krčila rameny, když jsme se jí ptali na její dietu.

Romana si vlastně díky karanténě užila tu opravdovou mateřskou dovolenou, kterou neměla původně vůbec v plánu. Rodit jela pomalu rovnou z divadla, hned po narození syna se k práci vrátila.

"Dokonce jsem toho měla naplánovaného tolik, že jsem měla na začátku března plný mrazák mateřského mléka. A jelikož jsme museli všichni zůstat doma, nakonec jsem ho vyhazovala," svěřila nám na narozeninách baru, kde už si dala i skleničku vína. "Syn už jí příkrmy, takže nekojím plně, tím pádem si to můžu dovolit," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám