Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár měsíci byla zavalená prací a učit se skoro nestíhala. Nelly Řehořová (19) sice již pár let naplno zpívá, stále byla ale školou povinná. Nucené volno během epidemie koronaviru jí ale v poslední době přišlo vhod.

Mladá zpěvačka se mohla naplno položit do učení a příprav na maturitu. Na měsíc se dokonce odmlčela ze sociálních sítí, což vylekalo i její fanoušky, kteří se strachovali, co s půvabnou brunetkou je. „Návrat mezi vás nemohl být v lepší den. Prosím vás, ještě jsem neumřela, jak se spekulovalo, jen jsem se chtěla soustředit na maturitu a tu jsem si dnes dala v den mých narozenin,“ svěřila se zpěvačka a pochlubila se slušivou fotografií z maturity.

„Uf, je to za mnou,“ dodala Nelly, která tak 19. narozeniny oslavila zkouškou z dospělosti na obchodní akademii, kde studovala cestovní ruch. Účetnictví ani cestovnímu ruchu se ale věnovat nechce, stále je u ní na prvním místě hudba, které se nyní může opět naplno věnovat. Vedle hraní v muzikálech Muž se železnou maskou nebo Kvítek mandragory také koncertuje, což už jí velmi chybí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám