Hlavní obsah
Článek

Ačkoli by měla britská vévodkyně Catherine dodržovat minimálně během oficiálních společenských událostí několik nepsaných oděvních zásad a pravidel, mezi něž jistě patří i nejkratší možná délka sukně, tentokrát to měla princezna při nejmenším o vlásek. Na koncert zpěváka a bývalého člena chlapecké skupiny Take That Garyho Barlowa si v úterý večer oblékla šaty, které z jejích nohou odhalovaly opravdu hodně. A nezbývá, než princi Williamovi závidět…

Smetanovo-černé šaty s krajkou si přitom Kate pořídila z běžné kolekce, a tak se dá očekávat, že se po nich opět zapráší. Podle britského Daily Mailu je koupila za 70 liber, v přepočtu něco málo přes dva tisíce korun v módním domě Zara. Catherine však muselo být pořádně chladno, jelikož šaty doplnila už jen o lehké černé sáčko Ralph Lauren a sametové lodičky ve stejné barvě.

Přestože si Kate vzhledem k postavě může dovolit i takto krátké šaty, přeci jen bylo znát, že už se v nich na veřejnosti necítí úplně nejlépe a několikrát byla přistižena, jak si sukni stahuje dolů.

Catherine si koncert pořádaný v Royal Albert Hall užila nejen s manželem Williamem (41), ale také s jeho otcem princem Charlesem a jeho ženou, vévodkyní z Cornwallu Camillou, která měla pro změnu komplet sukně a saka olivové barvy od návrhářky Anny Valentine.

Reklama

Další články

Načítám