Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Hanu Kusnjerovou znají televizní diváci především z Ordinace v růžové zahradě, kde od roku 2015 hraje zdravotní sestřičku Ladu. Nyní se objeví také v konkurenčním seriálu z lékařského prostředí Modrý kód, v němž pro změnu ztvárnila pacientku, ženu po pádu ze střechy bytovky.

Hrát potlučenou nebylo podle slov Kusnjerové jednoduché. „Bylo to poměrně hodně obrazů s množstvím textu. Já jsem se přitom nemohla ani hnout. Byla jsem přivázaná, s krunýřem, napojená na různé hadičky. Takže jsem mohla jenom nehnutě ležet a drmolit. Nemohla jsem si pomoct pohybem,“ vysvětlila herečka, která nedávno oslavila pětatřicáté narozeniny. Scény vznikly ještě před karanténou.

Tu Hanka strávila s dcerkou na chalupě. „Chodily jsme s Eliškou navštěvovat sousedku, která má stavení a spoustu zvířat, kde jsem se snažila občas s něčím pomoci. Takže jsem kydala hnůj, čistila potůčky. Na oplátku si dcera téměř každý den hrála s kozami, ovcemi, krocany, kočkami, psem a jezdila na praseti,“ vyjmenovala Eliščiny aktivity.

Hanka zase cvičila jógu. „Teda jen první měsíc,“ přiznává s úsměvem. „Namlouvala jsem pohádky a maximálně jsem si to volno užívala. Nestěžuju si, bylo to krásný, ale bylo toho tak akorát. Teď jsem moc ráda, že už zase můžu dabovat a zkoušet divadlo,“ říká. Se spolkem Olgy Želenské Háta Kusnjerová zkouší komedii Svatba bez obřadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám