Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně se dočkala. Lenka Zahradnická se stala dvojnásobnou maminkou. S přítelem Michalem přivítali na svět druhou dceru. Po Jasmínce mají Jovanku.

„Včera se stal zázrak....Ano, hodně pršelo a bouřilo. Ale to hlavní, narodila se nám Jovanka!“ svěřila herečka a pochlubila se snímkem se svým miminkem. „Už teď je pochopitelně geniální, má neuvěřitelně moc vlasů a krásná je, až okenní tabulky praskají,“ dodala hrdá maminka.

„Děkuji Oblastní nemocnici Příbram za přijetí, profesionalitu a ochotu. Zejména potom MUDr. Daně Chudáčkové s MUDr. Petrem Chudáčkem prostě za vše. Je nádhera rodit v místě, kde každý miluje svou práci!“ rozepsala se Lenka. A děkovala dál.

„Jo a speciální poděkování ještě tomu, kdo vynalezl rajský plyn, protože to, co já s ním zažila, nikdy z hlavy nevymažu a myslím, že nás bude víc,“ dodala Lenka, které pod roztomilým snímkem s dcerkou začaly okamžitě gratulovat kolegyně.

„Tak já se teda dneska opiju, no! Sláva a hurá,“ napsala jí herečka Anna Fixová. „Leni, sláva! Hrdinko! Maminko! Mocně gratuluju! Ať kvete Jovanka,“ připsala Sandra Nováková. „Léňo, ať jste zdrávy. Jdu ji zapít,“ vzkázala Michaela Maurerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám