Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss roku 2015 Andrea Kalousová se společně s talentovanou herečkou Anetou Kernovou projížděla na snowboardu v pískovém lomu. Se snowboardingem přitom doteď neměla vůbec žádnou zkušenost.

Strach z divoké jízdy na prkně přivázaném za jeepem překonala kvůli účinkování v novém videoklipu zpěváka JENa. „Snowboardování v lomu pro mě bylo velkou výzvou. Na snowboardu jsem totiž stála úplně poprvé, takže jsem měla z jízdy strach. Ale pro dobrý záběr jsem schopna udělat všechno. Nakonec jsem si i tuhle scénu užila, překonala svůj strach a kopec z písku na snowboardu sjela,“ říká modelka a přítelkyně internetového mystifikátora Kazmy (38) Andrea Kalousová.

Videoklip k novému singlu Nepůjdem spát kromě snowboardování na písku obsahuje i další bláznivé scény. Ústředním motivem je nespoutaný roadtrip dvou nejlepších kamarádek v podání Andrey Kalousové a Anety Kernové. Vedle nich se v něm objevuje také herečka Mariana Prachařová (30), youtuberka Helluno či zpěvačka a blogerka Kate Rezková.

„Natáčení mě bavilo ve všech směrech. Hlavně proto, že přesně vystihovalo atmosféru písničky. Nejzábavnější bylo snowboardování v pískovně, ale moc mě bavila třeba i konečná část, kdy improvizovaně tančíme u ohně,“ shrnuje natáčení zpěvák JEN.

Reklama

Další články

Načítám