Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účastnice oblíbené britské reality show Geordie Shore se po zhubnutí 13 kilogramů ukazuje téměř výhradně jen ve spodním prádle.

Chloe Ferry (28) na Instagramu sleduje téměř 3,5 miliónů fanoušků a tahle odbarvená blondýnka jim ráda ukazuje své tělo. Dělala to i dříve, ale po úspěšném hubnutí je odvážnější a snímky jsou častější.

Svým fanouškům minulý měsíc se slzami v očích děkovala za jejich podporu u fotky před a po, protože dříve se ve svém těle dobře necítila a všechno na sobě nesnášela.

„Fotografie před a po je už chvíli online a já se celá třesu. Popravdě, stále se nemůžu dostat z toho množství podpory, kterou od vás dostávám. Tak jsem se bála fotku zveřejnit a teď vám chci moc poděkovat. Jsem opravdu vděčná za vaše krásné komentáře,“ rozpovídala se tehdy Chloe a přiznala, že se bála věčné kritiky na svou osobu. „Všechno, co udělám, je hned souzeno a já jsem nesmírně ráda za všechny hezké komentáře. Myslela jsem si, že se dočkám zase jen hejtování.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám