Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda muzikálu Čarodějka Elis Ochmanová (35) podstoupila další plastiku. Po zvětšení prsou se nyní rozhodla pro plastiku uší, tzv. otoplastiku. Důvodem k zákroku je prý blížící se svatba. Již 29. srpna řekne "ano" svému partnerovi Karlovi.

"Strašně se těším, až to bude za mnou a budu mít krásná přišitá ouška. Mám komplex z uší od dětství. Pořád jsem to řešila a jsem strašně ráda, že si teď splním sen. V létě bude teplo a já si konečně budu moct dovolit vyčesané vlasy," řekla Super.cz Elis.

"Na svatbě budu mít vyčesané vlasy, minimálně kolem uší určitě, ještě uvidíme. Rekonvalescence by měla být podle pana doktora Kufy, který mě operoval, celkem krátká. Užiju si určitě už i prázdniny, nyní budu pár dní odpočívat," usmívá se hvězda muzikálu Čarodějka.

"I pro Čarodějku to bude dobrý. V divadle jsem schovávala uši pod parukou, teď si konečně budu moct dovolit ji dát tam, kde má být. Nebudou se mi potit uši ani hlava," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám