Hlavní obsah
Článek

Kristýna Kubíčková (26) je samé překvapení. V únoru překvapila Miss Earth pro rok 2016 obnovením vztahu s Vojtou Drahokoupilem a nyní na sebe práskla, že ji čeká zvětšení poprsí. Krásná blondýnka se otevřela sledujícím na sociální síti, které v Instastories vyzvala, aby se jí ptali, na co jen chtějí.

Netrvalo dlouho a objevila se otázka ohledně plastik. Kristýna přiznala, že se nějaká chystá, ale nejprve neprozradila, kterou část těla si nechá upravit, a nechala fanoušky hádat. A to možná neměla dělat. Prvním tipem od fanoušků byl totiž nos.

„Nos? Mám jít na nos?“ divila se modelka. „Mně přijde, že ho mám malej. Tak asi budu přemýšlet i nad nosem no,“ podotkla, zatímco se prohlížela v kameře telefonu. U nosu ale nezůstalo, dalším tipem sledujících byla například víčka.

„Tak tohle jsem nevychytala,“ připustila Kristýna. „Nejsou to ani víčka, ani nos, ani uši. Teď akorát chodím co minutu k zrcadlu a přemýšlím, jestli si mám nechat upravit něco dalšího,“ přiznala.

Nakonec ale někdo přeci jenom uhodl, že půjde o zvětšení poprsí, a Kristýna dokonce potvrdila, že už vše řeší s konkrétním plastickým chirurgem a má i vybrané implantáty. „Máme nějakých 220-250 ml rozmezí, tak prostě uvidíme, co bude krásně sedět,“ uzavřela okénko s dotazy fanoušků modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám