Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už brzy se stane dvojnásobnou maminkou. Kristýna Leichtová (38) začíná pomalu odpočítávat dny do porodu. Herečka se s partnerem, šéfem činohry Národního divadla moravskoslezského Vojtěchem Štěpánkem a jejich prvorozenou dcerkou Dorotkou už na nového člena rodiny těší.

Nasvědčují tomu i snímky, kterými se nyní herečka pochlubila. Na fotkách má zdokumentované těhotenské bříško, které něžně hladí její partner a také takřka dvouletá dcerka. Kristýna se nyní svěřila, že už se pomalu začíná připravovat také na porod.

„Dost stěhování, balení, vybalovaní, přejíždění z jednoho konce republiky na druhý! A stresu!

Je čas stoprocentně se naladit na miminko. Protože takový výšlap na vysokou horu, který je jen párkrát za život, potřebuje přípravu! A pokud si to máte taky užít, vyžaduje to přípravu intenzivní,“ svěřila se herečka s tím, že chodí každý týden na kontroly.

Čeká ji také kurz hypnoporodu, chce si nakoupit bylinky, které jí a miminku pomůžou po porodu, a také absolvuje pravidelné konzultace s lékařem nebo s rodinou. Nejhlavnější je pro ni ale kontakt s těmi, které má nejraději. „Ladění, mazlení, tulení, lachtaní. Kreslení a psaní afirmací, povídání si s a o miminku a k tomu je nejlepší parťák partner, a hlavně dítě č. 1,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám