Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenský muzikant Marián Čekovský má osobitý humor, díky kterému je možná nejoblíbenějším porotcem SuperStar. Ne vždy mu ale bylo do smíchu. Nosí v sobě velkou bolest. Když byl malé dítě, tragicky zahynul jeho tatínek.

Když byl malé dítě, jeho rodiče cestovali po světě na lodi, kde vydělávali jako muzikanti. Otec byl klávesista, maminka zpěvačka. A právě požár na lodi se jeho otci stal osudným.

"V noci se plavili z Osla do Helsinek, když v podpalubí najednou vypukl požár. Rychle ho tedy zatopili vodou. Jenže Čekovští tam měli v autě všechny peníze, které si vydělali hraním na lodi. Mariánův otec je šel zachránit a zahynul při tom. Domů potom cestoval už jen v cínové rakvi,“ řekl slovenskému webu Plus 7 dní rodinný přítel Stanislav Háber. "Otec zůstal v podpalubí, vlastně se udusil," řekl Novému času Marián Čekovský..

"Bylo mi šest, když k tomu došlo. Smrt jsem tehdy chápal, že je konec. Jako když skončí film," vzpomíná Marian. "Na hrobě má napsané: Každé provizorium je definitivní. To byla jeho oblíbená věta,“ dodal nejoblíbenější porotce SuperStar.

Reklama

Další články

Načítám