Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novopečená maminka, modelka Alena Šeredová (46) se pochlubila rodinným snímkem s partnerem Alessandrem Nasim. Na fotce nechyběla také čerstvě narozená dcerka, která dostala krásné jméno Vivienne Charlotte.

Alena je podle všeho s dcerou již z porodnice doma, a to ve svém turínském domě. Modelce k narození třetího potomka gratulovala řada českých i světových hvězd. A při příchodu z porodnice na ní doma čekala záplava květin a dárků pro malou dcerku. Dostala oblečky na miminko a její synové David a Louis sestřičce připravili fotbalový dres v barvách fotbalového klubu Juventus.

Nový přírůstek do rodiny tak s nadšením přivítali, také starší synové, které má s bývalým manželem, fotbalovým brankářem Gigi Buffonem. Alena si spolu s celou rodinou užívá první dny s vytouženou princezničkou, která jednou bude dědičkou automobilky Fiat, kterou vlastní rodina jejího partnera.

Reklama

Další články

Načítám