Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za dosud nevyjasněných okolností minulý týden zemřel Gregory Tyree Boyce (30), jehož nejznámější rolí byl Tyler Crowley ve filmu Stmívání. Podle amerických médií - zprávu přinesl web TMZ - našli v hercově lasvegaském bytě mrtvou také jeho sedmadvacetiletou partnerku Natalii Adepoju. Případ vyšetřuje policie.

Gregory Tyree Boyce

Gregory Tyree Boyce s přítelkyní Natalií

Boyleho matka v neděli sdílela vzpomínku na Facebooku. Podle té měl její syn velké plány - chtěl otevřít byznys s rychlým občerstvením s názvem „West Wings“. Byl prý skvělý kuchař.

Naposledy syna viděla 11. května. „Dívali jsme se spolu na show Davea Chappelleho a pak jsi mě doprovodil k autu, objal mě, políbil na tvář a řekl jsi, že mě miluješ, a ať ti zavolám, až budu doma. Už nikdy mě neobejmeš, nepolíbíš a neuslyším tato slova. Jsem zlomená. Miluji tě, Greggy, zlatíčko,“ napsala.

Boyce měl desetiletou dceru Alayu, jeho přítelkyně syna Egypta.

Blízcí Adepoju na její pohřeb a převezení těla „domů“ (není upřesněno) uspořádali sbírku. „Měla v sobě tolik života, jsme zarmoucení, že tu byla tak krátce. Natalie po sobě zanechala syna, otce, dva bratry, sestru a další rodinu a mnoho přátel, kteří ji hluboce milovali,“ uvedli.

Reklama

Další články

Načítám