Hlavní obsah
Článek

Prvním českým celovečerním filmem, který bude mít premiéru ve znovu otevřených kinech, bude Bourák režiséra Ondřeje Trojana. Do distribuce půjde 11. června. Komedii s Ivanem Trojanem (59) v hlavní roli nyní tvůrci představují v traileru.

Film Bourák je mixem ulítlé černé komedie, gangsterky a sociálního dramatu a jeho tématem je snaha dospělé dcery zachránit manželství svých nedospělých rodičů dřív, než půjde celá rodina ke dnu.

„Myslím, že dnešní divná doba, kdy jsme byli a pořád trochu jsme zavření ve svých bublinách, ukázala, jak strašně je v takových vykloubených chvílích rodina důležitá. A že i když je nedokonalá, má velký smysl za ni bojovat, protože v rodině se všechny krize překonávají líp,“ říká k nečekanému poselství svého pátého filmu režisér a producent Ondřej Trojan.

Autorem scénáře je Petr Jarchovský, v hlavních rolích se vedle Ivana Trojana coby věčného frajera, kterému teče do baráku i do života, Ládi „BOURÁKA“, představí Kristýna Boková, Jiří Macháček, Veronika Marková nebo Petra Nesvačilová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám