Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) se dává do kupy po operaci kolene, jak prozradila fanouškům na Instagramu. Kvůli zdravotním problémům, které jí působily velké bolesti, musela zrušit i některé koncerty během turné Madame X.

„Konečně podstoupím regenerativní ošetření pro moji chybějící chrupavku. Skákala bych, kdybych mohla po osmi měsících v bolestech,“ napsala do popisku fotek v prádle.

Na první fotografii nechala zpěvačka vyniknout své poprsí v krajkovém korzetu, zatímco na černobílém zrcadlovém selfie se zvěčnila v průsvitném prádle. Vystavila tak na odiv i pozadí, které je už nějakou dobu předmětem spekulací.

Na přelomu loňského roku fanoušci hojně diskutovali o tom, jestli popová diva nepodstoupila zvětšení pozadí. Tehdy obletěly svět záběry, které si můžete prohlédnout zde, z jejího novoročního vystoupení.

Na videu je jasně vidět, že s jejím zadkem není něco v pořádku. Implantáty zpěvačka nikdy nepotvrdila ani nevyvrátila. Pouze jedním z instagramových příspěvků naznačila, že nepotřebuje ničí souhlas, pokud jde o změny na jejím těle.

V galerii níže můžete pak porovnat archivní snímky Madonny s novým zrcadlovým selfie. Myslíte si, že královna popu podstoupila zvětšení? Hlasujte v naší anketě!

Myslíte si, že Madonna podstoupila zvětšení zadku?
Ano, vypadá větší než dříve.
15,9 %
Ne, připadá mi stejný.
84,1 %
Celkem hlasovalo 12790 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám