Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo koncertování s kapelou a vystupování v divadle je Veronika Zelníčková poslední dva měsíce doma. Muzikálová zpěvačka se svým přítelem plánuje na letošek veselku, se kterou se pojí notné výdaje. Půvabná brunetka se tak rozhodla, že si na svůj vysněný den musí vydělat i jinak, když to nyní s mikrofonem v ruce nejde.

„Jelikož máme před svatbou, hodí se každé finance navíc, a tak i abych měla stále nějaký režim, začala jsem na pár dní v týdnu chodit na brigádu na poštu. Ale jinak si stěžovat nemůžu. Nejdůležitější teď je, aby ta pandemie zmizela z celého světa a všichni, u kterých to propuklo, se uzdravili,“ prozradila nám Veronika s tím, že bude mít svou vysněnou svatbu.

„Vždycky jsem si přála být jednou v životě "princeznou" a mít pohádkovou svatbu. A tenhle sen mi už teď Tom splnil, samozřejmě to nechci zakřiknout. Stále si to může rozmyslet,“ prozradila Zelníčková, kterou přítel a klávesák ze skupiny Anacreon Tomáš Krejza požádal o ruku loni v říjnu. Předsvatební cestu dvojice stihla už letos v lednu a na tu svatební se zřejmě podívají po Česku.

„Počítáme s tím, že se podíváme někam po Čechách a do zahraničí zajedeme, až to situace dovolí,“ prozradila Veronika, které se už stýská po zpívání a kolezích z muzikálů Mýdlový princ a Kvítek mandragory. „Těším se, až nám otevřou alespoň divadla. S kapelou Anacreon si na festivalech letos asi moc nezahrajeme, tak doufám, že si zahraju alespoň v Divadle Broadway. Popravdě si užívám ale volné víkendy s partnerem a konečně jsme začali makat na realizaci zahrady u našeho domu, takže jsem spokojená,“ dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám