Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Nick Cordero (41), který sváděl boj s koronavirem a kvůli početným zdravotním komplikacím přišel o pravou nohu, se probral z kómatu, informovala jeho manželka Amanda Kloots. Po víc jak měsíci na jednotce intenzivní péče je při vědomí.

„Nick, táta, je vzhůru! Jupí!“ sdílela radost s fanoušky svého muže, jenž byl do nemocnice převezen v dubnu s podezřením na koronavirus. Nemoc se u něj posléze potvrdila. Herec musel být napojen na ventilátor a v důsledku následných zdravotních komplikací přišel o pravou nohu a prodělal septický šok. Nyní, jak se zdá, se začalo blýskat na lepší časy.

„Nick je zatím velmi slabý, dokonce i otevřít a zavřít oči ho stojí veškerou energii Ale zvládl to! A reaguje na pokyny, což znamená, že vnímá a vrací se. Ale bude to dlouhá cesta, velmi dlouhá,“ dodala Kloots a svého muže a otce ročního syna Elvise označila za „skutečného superhrdinu“.

Reklama

Další články

Načítám