Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud jste letitými fanoušky televizní show StarDance, tak si Michaela Petra ještě můžete pamatovat, jak v druhé řadě soutěžil společně s Lenkou Filipovou. Profesionální tanečník se snaží prosadit ale i v hudebním světě a před časem vydal dva nové klipy ke svým písním Jenom tebe a Lenka.

Ve videoklipech si s Michaelem Petrem zatančila kolegyně Alice Stodůlková, která vyhrála spolu s hercem Pavlem Křížem čtvrtou řadu StarDance, v šesté řadě rošťačila po boku Matěje Rupperta a v deváté řadě doprovázela Dalibora Gondíka. „Videoklipy na sebe navazují, oba jsou o vztahu milenecké dvojice, klip Jenom tebe je o jejich lásce a Lenka pak o rozchodu, bolesti a naději na návrat. Natáčeli jsme koncem loňského roku na pražském Barrandově. Alice Stodůlková je skvělá tanečnice a jsem moc rád, že se mnou na mých videoklipech spolupracovala,“ promluvil Michael o písních.

Klip k písni Lenka, který je o rozchodu, bolesti a naději na návrat.

Tématem písní je partnerské soužití, které může být harmonické, ale i bouřlivé. „Myslím, že zamyšlení nad partnerskými vztahy je v dnešní době velmi aktuální. Spoustu z nás totiž nyní tráví celé dny doma, což může vztahy narušit, ale i prohloubit. Písní bych chtěl vyzvat k tomu, aby mezi sebou lidé hledali souznění, vzájemné pochopení a lásku,“ dodává zpěvák, který je autorem textu i hudby.

Reklama

Další články

Načítám