Hlavní obsah
Článek

Kourtney Kardashian (44) zalovila v archivu a sdílela nahý těhotenský snímek z roku 2014. Čekala tehdy svého nejmladšího potomka, syna Reigna (5). Fotkou se pochlubila na instagramovém profilu svého blogu Poosh, kde také sdílela tipy, jak zůstat v těhotenství zdravá a fit.

Kourtney je trojnásobnou matkou, má ještě syna Masona (10) a dceru Penelope (7), a mateřství prý dodalo jejímu životu smysl, jak se svěřila na blogu. Během těhotenství dbala na zdravou stravu, i když, jak sama přiznala, s ní často cloumaly chutě na mražené jogurty nebo cheeseburgery.

„Měla jsem skvělou učitelku jógy, která mi pomáhala udržet tělo ve zdravé rovnováze a poradila mi s recepty. Každý den po józe jsme si udělaly smoothie a každá ingredience měla svůj význam. Skládalo se z datlí, lněných semínek, plodů goji, kardamomu, růžové vody, piniových oříšků a kefíru nebo jogurtu,“ prozradila.

Od té doby se však její strava trochu změnila, televizní hvězda nyní nekonzumuje lepek ani laktózu. A obdobnou dietu mají i její ratolesti. Kourtney je velkou zastánkyní zdravého životního stylu a holistického způsobu života. I proto se její blog těší velkému úspěchu. Navíc, ve svých 41 letech vypadá naprosto skvěle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám