Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Narození dcery už se nemůže dočkat. Monika Bagárová (29) se spolu s přítelem, zápasníkem MMA Machmudem Muradovem těší na první miminko. Doma už má pár vše na příchod nového člena rodiny přichystané, a tak pomalu odpočítávají dny do chvíle, kdy se stanou rodiči.

Zpěvačka se nyní pochlubila krásnou fotkou se svým těhotenským bříškem, které už je opravdu nepřehlédnutelné. Poslední týdny je Monika doma a na své publikum tak kvůli koronaviru musela zapomenout. Stejně jako dalším hudebníkům jí ale vše chybí. „Musím říct, že mi docela chybí práce ve studiu, koncerty, celá ta atmosféra, která to vše doprovází,“ svěřila se zpěvačka, která se s bříškem k mikrofonu sotva vešla.

„Ale věřím, že brzy budu zase s vámi. Teď začíná nová životní kapitola, řekla bych že ta nejkrásnější. A jinak, co je vlastně v životě víc než rodina, láska a zdraví? Je to neuvěřitelný, jak ten čas letí, já budu za chvíli máma, budu mít vlastní rodinu. Jsem nesmírně vděčná Pánu Bohu za tak krásný život plný těch nejdůležitějších životních hodnot,“ napsala dojemně Monika k fotkám s bříškem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám