Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Exprezident Václav Havel (†75) opět onemocněl. Už od března střídavě bojuje s problémy dýchacích cest a nyní jej opět postihly. Nemohl tak dorazit na Mikulášský bazar nadace Vize 97 . A to zde měl i křtít DVD k výročnímu koncertu, který se pořádal jako vzpomínka na rok 1989. Místo toho ale leží na chalupě na Hrádečku v teplotách.

Havla omluvila jeho manželka Dagmar Havlová (71), která opět vypadá o něco mladší. V kožených kalhotách a černém světříku působila mladistvěji než moderátorka akce, herečka Kateřina Herčíková. Nadaci přišli podpořit i Jiří Lábus, Halina Pawlowská, Kateřina Brožová nebo Aneta Langerová.

Dirigent a skladatel Varhan Orchestrovič Bauer vzal na  mikulášskou akci poprvé i svého syna Lva Davida, děti nechyběly ani mezi množstvím návštěvníků, kteří nákupem drobných dárečků, z části vytvořených hendikepovanými lidmi, přispěli na nadaci Vize 97 manželů Havlových.

Václav Havel se má o víkendu setkat s dalajlámou, kterého opět pozval do Prahy. On i jeho manželka věří, že se jeho zdravotní sta zlepší a setkání se uskuteční.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám