Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už brzy přivítá na svět svého třetího potomka. Alena Šeredová (46) se s partnerem, italský miliardářem a dědicem automobilky Alessandrem Nasim těší na přírůstek do rodiny. Ke dvěma synům Louisi Thomasovi (12) a Davidu Leeovi (10), které má z manželství s fotbalistou Gigim Buffonem, jí bude dělat radost také holčička.

Pohlaví miminka prozradila modelka již před několika týdny a nyní odpočítává poslední dny do chvíle, kdy se stane trojnásobnou maminkou. „36. týden těhotenství, krásnou středu všem,“ napsala modelka svým fanouškům vzkaz prostřednictvím sociální sítě a pochlubila se bříškem.

Požehnaný stav jí přejí nejen italští fanoušci, ale také ti čeští, kteří stejně jako Alena žijí v zahraničí. „Tobě taky, Alenko, a držím ti pěsti. Konečně zase český přírůstek tady v Itálii. Mnoho pozdravů z Bergama,“ napsala jí k fotce, na které sedí Alena s odhaleným bříškem na louce, jedna z fanynek.

Reklama

Další články

Načítám