Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár měsíců, co Michaela Kuklová (56) zveřejnila informaci o tom, že bojuje s rakovinou prsu. Od konce února, kdy podstoupila chirurgický zákrok, o své léčbě rakoviny pravidelně informovala, a snažila se tak pomáhat i stejně nemocným ženám.

A podle všeho má nyní představitelka princezny Jasněnky těžké období za sebou. Na sociální síti sdílela snímek v plavkách, kdy ještě nevěděla o své diagnóze. „Jen pár měsíců nazpět. Člověk neví, co ho čeká, ale ví, na co se může těšit,“ dodala optimisticky Michaela, které následně začali psát její fanoušci pozitivní zprávy plné podpory.

A herečka následně přiznala, že má po několika měsících důvod k radosti. „Ten příspěvek je o radosti, prošla jsem dobře všemi vyšetřeními,“ svěřila se Kuklová s tím, že snímek v plavkách bere jako svou motivaci. Má před sebou ještě zákrok plastického chirurga. „My už se dostali alespoň k diskusím ohledně další operace, byť ještě musím vydržet, což je krásný,“ dodala herečka, která se těší z dobrých zpráv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám