Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Jolana Voldánová (55) si zopakovala roli modelky. Pro návrhářku Alenu Wilson, která ji obléká na společenské akce už delší čas, fotila kolekci už loni. A teď znovu.

"Myslím, že by Alenka našla desítky i stovky daleko hezčích, mladších a opravdu schopných modelek. Nicméně mě to samozřejmě těší, že se rozhodla právě pro mne. A když má teď její řemeslo zase konečně zelenou a potřebuje představit jarní a letní věci, ráda jsem to pro ni opět udělala," řekla nám Jolana.

Užila si i to, že si mohla šaty vyzkoušet, což se zatím v obchodech nesmí. "Nenakupuju přes internet a do obchodu nebudu chodit, dokud si nebude možné věci zkusit, takže si budu muset prozatím vystačit s tím, co v šatníku mám. A asi to nějak vyladit s rouškami, což mi tedy přijde trochu bizarní," svěřila.

To, že by měla třeba v roušce moderovat, si nedokáže představit. "Teď to mám na focení takhle sladěné, ale moderovat bych chtěla samozřejmě bez toho náhubku. Myslím si, že ta doba pomine a postupně a pomaličku se vrátíme k normálu," doufá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám