Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní redaktor a syn slavného představitele Supermana Christophera Reeva (†52), si utrhl ostudu v televizi ABC.

Během pořadu Good Morning America se Will Reeve (27) připojil z domova a trošku nevychytal úhel záběru kamery. Ač měl košili i sako, tak si myslel, že z domova může klidně vysílat i bez kalhot. Jak moc se jen mýlil.

Během chvilky se po všech sociálních sítích začala šířit nejen fotografie, ale i krátký videosestřih, kde se na moment objeví jeho černé boxerky, které k horní části obleku zvolil.

Sám syn slavného herce poté sdílel fotku na svém Twitteru a napsal k tomu: „Dorazil jsem tím nejvtipnějším a nejvíc ponižujícím způsobem. Přísahám, že to jsou šortky.“

Will je synem Christophera Reeva, kterému po nešťastném pádu z koně ochrnula spodní část těla a skončil na vozíčku. Herec zemřel v roce 2004 a o dva roky později jej následovala i jeho žena Dana Reeve, která podlehla rakovině. Televizní redaktor je jejich jediným společným synem. Dva nevlastní sourozence má ještě z otcova předchozího vztahu.

Podobu otci nezapře

Související témata:
Christopher Reeve

Reklama

Další články

Načítám