Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Kara Bosworth v půlce dubna zveřejnila zprávu, že její druhé dítě, syn, jenž dostal jméno McCoy Casey, krátce po porodu zemřel. Dle slov matky došlo k dystokii ramének a kompresi pupečníku. Tři týdny po smrti chlapečka herečka na sociální síti sdílela vzpomínku.

„Dneska by ti byly tři týdny. Probouzel by ses a ukazoval nám víc ze svého já. Zvykala bych si na to být dvojnásobnou mámou. Mé mléko by se řídilo tvým programem. Sestřička by se ptala na tvůj pupík a alespoň jednou bys ji počural. (...) ...Místo toho...nám chybíš,“ napsala Kara k černobílé fotce, na níž je zachycena s dítětem v náručí a s manželem Kylem Bosworthem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

You would have been 3 weeks old today. You would be “waking up” and showing us more of you. I would be getting the hang of being a mom of two. My milk would be regulating to your schedule. Your sister would be asking questions about your belly button and you would have peed on her at least once by now. Daddy would be sending texts to his football buddies about how our giant baby boy could probably already out-lift them. We would be laughing that you never fit into newborn diapers, not even for one day. I’d be exhausted, leaking, and happy. Instead... we’re missing you. To all my fellow “instead” mamas.... thank you for reminding me that we’re not alone, and that we can survive this. He didn’t, but we have to. And we will.

Příspěvek sdílený Kara Bosworth (@karakeoughboz), Dub 27, 2020 v 12:55 PDT

Bosworth také poděkovala za podporu všem rodičům, kteří prošli nebo procházejí stejnou zkušeností. „Děkuji vám za připomenutí, že v tom nejsme sami a že to překonáme. On nepřežil, ale my musíme. A zvládneme to,“ uvedla.

S manželem, bývalým hráčem amerického fotbalu, Kara vychovává čtyřletou dceru Decker. Chlapečkovy orgány se rodiče rozhodli darovat.

Kara Bosworth s manželem Kylem

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Disney Date Night with this meat

Příspěvek sdílený Kara Bosworth (@karakeoughboz), Srp 17, 2019 v 4:20 PDT

Reklama

Další články

Načítám