Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Atraktivní vzhled se v rodině herečky Elizabeth Hurley (58) dědí z generace na generaci. O tom, že syn slavné Britky je jako obrázek, už jsme se přesvědčili několikrát, a nyní se Liz pochlubila i svou maminkou. Příležitostí k fotce byla oslava jejích osmdesátých narozenin.

Herečka zveřejnila fotku s maminkou, která oslavila životní jubileum.

Damian Hurley má s matkou i babičkou krásný vztah.

„Vše nejlepší k 80. narozeninám mojí překrásné mamince,“ gratulovala Hurley u snímku, na němž spolu pózují na zahradě. Damian se k přání připojil, babičku označil za „nejlepší přítelkyni“ a napsal, že „osmdesátka nikdy nevypadala tak dobře“.

S oběma zmíněnými ženami má čerstvě osmnáctiletý Damian hezký vztah. Vzájemnému porozumění a poutu mezi matkou a synem jistě napomáhá i fakt, že chlapec po Liz zdědil také povahu, jak hvězda filmu Smlouva s ďáblem uvedla v jednom rozhovoru. S tím, že je to pro ni požehnání.

V posledních letech je také jediným mužem, který v hereččině životě figuruje. Romantickému vztahu by se přitom nebránila, jak už několikrát řekla. „Tak ráda bych se zase bláznivě zamilovala, to ale v blízké době nehrozí, vzhledem k tomu, že se izoluji s příbuznými. Možná až bude po všem, tak zase vyrazím na lov,“ nechala se slyšet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám