Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna (65) na svém instagramovém účtu sdílela sérii snímků s partnerem Ahlamalikem Williamsem. V popisku mu popřála vše nejlepší k 26. narozeninám s tím, že je to nejlepší parťák do karantény.

Sérii vévodí ilustrace zpěvačky a Williamse v rouškách. Po ní následovaly jejich společné zamilované snímky. A i když pár dělí věkový rozdíl skoro 36 let, vypadá to, že je zpěvačka se svým zajdou šťastná. Dokonce se zdá, že si ho oblíbily i její děti.

V Instastories bylo vidět, jak její adoptovaná dvojčata Stelle a Estere (7) vytváří tanečníkovi přání k narozeninám. Schvalují ho ale i zpěvaččiny starší děti. S dvojčaty, staršími Mercy (14), Davidem (14) a zpěvaččinou vlastní dcerou Lourdes (23) už pár dokonce vyrazil i na společnou dovolenou.

Ahlamalik je zpěvaččiným tanečníkem a choreografem. S Madonnou spolupracuje minimálně od roku 2015, láskou k sobě zahořeli až loni. I když jako pár veřejně vystupují až od přelomu roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám