Hlavní obsah
Článek

Helena Houdová (44), někdejší Miss České republiky, momentálně žije na Bali se svými dětmi a vyznává alternativní způsob života.

Po rozvodu s miliardářem Omarem Amanatem se na Instagramu po delší době pochlubila snímkem s mužem, ke kterému se tulí v bazénu. Na Instastories pak zveřejnila i videa, jak jí sympaťák nosí snídaně do postele. Dotyčný muž je podnikatel Alex E Lamber, který patří k blízkým přátelům bývalé modelky, jež v poslední době dodává sebevědomí ženám.

Alternativní kráska teď po boku fešáka nabízí své služby i mužům. „Oslava mužské síly a sexuální energie aneb jak být ještě úžasnějším milencem. Úžasnost v milování není měřena velikostí penisu ani délkou výkonu. Co dělá muže úžasným milencem, je schopnost penetrovat ženu nejen genitálně, ale i duševně, mentálně a na všech úrovních jejího bytí,“ popsala svůj kurz s názvem Milenec bez hranic Houdová.

Výuku povede misska osobně. „Program je jak pro single muže, tak muže ve vztahu. Vytvoříme bezpečný, láskyplný prostor pro všechny a všechno, co potřebuje pozornost,“ dodala kráska.

Houdová vyhrála Miss ČR v roce 1999. Zúčastnila se také Miss World. Nedávno přiznala, že se v soutěži krásy cítila odporně a nenáviděla každou minutu. Překvapila také svou zpovědí o bulimii, sexuálním zneužívání a potratu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám