Hlavní obsah
Článek

Na podzim španělský magazín HOLA! uvedl, že herec a aktivista Richard Gere (74) a jeho manželka Alejandra Silva (37) čekají druhé společné dítě, nyní přišel se zprávou, že pár údajně přivítal chlapce. Ani jeden z manželů ji však nepotvrdil.

Stejný časopis informoval jak o očekávání a narození jejich prvního dítěte, tak i o svatbě, která proběhla před dvěma lety. Pár na jeho stránkách dokonce zveřejnil svatební fotku a poskytl pár slov.

K soukromí se manželé jinak vyjadřují jen vzácně. Výjimkou bylo například setkání s dalajlámou v roce 2018, po němž Silva potvrdila těhotenství. „Dostávám požehnání pro náš poklad, který je na cestě. Nemohli jsme to oznámit předtím, než jsme to řekli dalajlámovi,“ napsala tehdy. Gerea a tibetského duchovního vůdce pojí mnohaleté přátelství.

O vztahu hvězdy filmu Pretty Woman a mediální poradkyně se začalo mluvit v polovině roku 2015, kdy spolu dorazili na filmový festival na Sicílii.

V minulosti byl herec ženatý s modelkou Cindy Crawford a s herečkou Carey Lowell. S druhou jmenovanou má syna Homera. Silva má z předchozího manželství syna Alberta. Společně Gere a Silva vychovávají ročního Alexandera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám