Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvojnásobným tátou se na Velikonoce stal Tomáš Hauptvogel. Moderátor se svou manželkou Monikou a jejich prvorozenou dcerou Natálií přivítal na svět chlapečka. Krásnou zprávu ohlásil šťastný otec na sociální síti a rozpovídal se i o porodu. Ten probíhal doma.

„Dámy a pánové, seznamte se: Daniel Hauptvogel. Tento pětikilový chlapák se narodil včera krátce před polednem,“ svěřil se moderátor pod fotkou, kde nového člena rodiny drží něžně v náručí. „Narodil se tak, jak byl dělanej - doma, pěkně postaru!“ dodal Hauptvogel.

„Má dokonalá žena Monika ho porodila zcela hladce bez jediného léku nebo lékařského zásahu. Má můj obrovský obdiv!! Natálie Danovi hned po narození přinesla svou oblíbenou knížku. ... brečel jsem zas jak želva. Takže jsme zase o něco větší rodina, nádhera,“ dodal ve zprávě moderátor, kterému jeho přátelé okamžitě k přírůstku do rodiny začali gratulovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám