Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Elizabeth Hurley (58) se momentálně izoluje ve svém domě na venkově v Herefordshiru s dalšími osmi členy rodiny, včetně syna Damiana nebo maminky Angely. Herečka si postěžovala magazínu Hello!, že už by ráda potkala nějakou lásku, ale pandemie koronaviru jí trochu překazila plány.

„Tak ráda bych se zase bláznivě zamilovala, to ale v blízké době nehrozí, vzhledem k tomu, že se izoluji s příbuznými. Možná, až bude po všem, tak zase vyrazím na lov,“ nechala se slyšet.

Hurley (58) v minulosti randila například s hercem Hughem Grantem a byla provdaná za podnikatele Aruna Nayara. Momentálně se zaměřuje hlavně na své podnikání, vlastní značku plavek. Bikiny často předvádí i na sociálních sítích.

Co se týče karantény, v domě je včetně herečky momentálně devět lidí. „Jsem úplně paranoidní, že jim všem nezvládnu zajistit bezpečí. Nikoho kromě sebe nepouštím z domu. Já si občas odskočím do obchodu a mám na sobě roušku a rukavice. Hrozně se bojím, že přinesu virus do naší domácnosti,“ přiznala obavy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám