Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úvodní znělku k seriálu Slunečná sice zpívá Eva Burešová (30) s kolegou Markem Lamborou (28), jejichž postavy Týny a Janka jsou propojené i v ději, nicméně teď ho vyměnila. Zahajovací píseň ojedinělého koncertu Vlna naděje, který o víkendu Prima vysílala, nazpívala s Romanem Tomešem (36), jenž hraje Tonyho.

Vystupovala v něm sice řada známých tváří, ale právě song Ty a já, jehož autorem je Tomeš, vzal hodně lidí za srdce. „Roman napsal tuhle nádhernou píseň, tento duet, a ukázku nazpíval se svojí ženou Míšou Tomešovou, ale nakonec to nějak změnili a přizvali mě, z čehož mám obrovskou radost a jsem za to moc vděčná,“ chválí svého seriálového kolegu a spolužáka Eva Burešová. Momentálně dává Roman dohromady i klip, který by měl ke skladbě vzniknout.

Vlna naděje vybrala celkem 5 789 380 korun. Ty budou rozděleny do více než 45 nemocnic v České republice. „Kapka naděje se původně rozhodla věnovat 10 miliónů korun, ale zjistila, že tato částka zdaleka nestačí. Protože podporujeme více než 45 nemocnic z celé České republiky, tak bychom si přáli, aby se k Vlně naděje přidalo celé Česko. Lidé mohou přispívat zasláním DMS nebo přes webové stránky www.kapkanadeje.cz.“ vysvětluje Vendula Pizingerová (52), která za akcí stojí.

Reklama

Další články

Načítám