Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Buclaté tvářičky už dávno nemá a krátký sestřih nosila jen jako malá holčička. V rodinném archivu se rozhodla zapátrat tentokrát Sabina Laurinová (52) a vytáhla opravdový poklad. Herečka a zpěvačka, která 8. dubna slaví 48. narozeniny, vytáhla snímek ze svých prvních velikonočních svátků, kdy už mohla na pomlázku.

„Když už se blíží Velikonoce. Malá Sába u babičky v Bousově. Rok radši neuvádím,“ pochlubila se herečka fotografií, na které drží v ruce pomlázku a pózuje u velikonočního beránka. Nutno říct, že půvabnou herečku, která patřila k představitelce filmových princezen, byste na snímku těžko poznali.

Laurinová, kterou aktuálně můžete vídat v seriálu Modrý kód jako vrchní sestru Mery, se může celý život chlubit štíhlou figurou, kterou jí lze jen závidět. A přestože tvrdí, že láska k jídlu a ke sladkému, které měla už jako roční holčička na fotce, jí zůstala, rozhodně to na ní nikdy nebylo vidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám