Hlavní obsah
Článek

Křehká blondýnka Štěpánka Fingerhutová (23) není před kamerou žádným nováčkem. Diváci ji znají z komedií Dvojníci a Bajkeři a objevovala se také v Ordinaci v růžové zahradě coby psychopatka Šárka. Nyní přijala novou seriálovou roli.

Stala se novou posilou Modrého kódu, ve kterém oblékne nemocniční mundúr. „Hraji sanitářku Ditu, takže například vozím pacienty, také často převlékám postele a postupně poznávám Rubavskou nemocnici a její zaměstnance. Na rozdíl od svých kolegů, doktorů a sester, pořád něco uklízím a nosím stále nějaké věci,“ popsala nám Štěpánka svou roli.

Půvabná blondýnka také naznačila, co ji před kamerou čeká. „Mohu prozradit, že jedna osoba se stane Ditě osudnou, ale jestli z toho bude láska, na to si diváci budou muset počkat,“ sdělila nám Štěpánka, která je sama v soukromí zamilovaná.

Aktuálně mají herci kvůli karanténě volno, a tak se Štěpánka místo hraní věnuje své domácnosti. „Začala jsem vařit ve velkém, zkouším nové recepty a peču chleba. Taky jsme s partnerem začali společně vyrážet na výlety na skateboardu a já na longboardu. Pochopitelně v rouškách a snažíme se nepotkávat lidi. Už aby to ale bylo za námi, chybí mi práce i kamarádi!“ dodala závěrem Štěpánka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám