Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alena Šeredová (46) je už několik týdnů s dětmi a partnerem v karanténě. Modelka žije s rodinou v rizikové oblasti severní Itálie ve městě Turín. Izolovali se ve svém domě.

Ten disponuje zahradou, kterou Alena za slunečného počasí hojně využívá. Na posledním snímku, o který se podělila se svými fanoušky, je také venku a vyhřívá se na slunci. Hlavní roli na fotce hraje její bříško.

Alena už má opravdu velké bříško.

Alena čeká s přítelem, dědicem italské automobilky Alessandrem Nasim, třetího potomka. Modelka je v 8. měsíci těhotenství. Po dvou synech, které má s bývalým fotbalovým brankářem Gigi Buffonem, se těší na holčičku.

V Turíně je v současné situaci zavřená většina institucí včetně škol, což ovlivňuje chod domácnosti. „Škola je zavřená, veškeré aktivity jsou zrušené. To, že děti nemají povinnost a jsou celý den doma, je pro rodiče trochu náročnější. Já jsem ale přesvědčená, že takováto opatření jsou důležitá, takže to bereme sportovně. Věřím, že pokud ta preventivní nařízení budou všichni dodržovat, tak se situace rychleji uklidní,“ doufá Šeredová.

Reklama

Další články

Načítám