Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka moderátora České televize Vojtěcha Bernatského Kateřina oslavila před pár dny narozeniny a její muž jí popřál nejen osobně, ale také prostřednictvím sociální sítě. S fanoušky sdílel fotku své ženy, která patří k jeho oblíbeným.

„Mám tu fotku moc rád. Byli jsme v Paříži, byli jsme šťastní, byli jsme zamilovaní. Od té doby se toho tolik stalo. Už nejsme dva, ale čtyři. Teda vlastně pět i s křečkem Arturem. Ale pořád to platí. Dnes možná ještě víc. Tak vše nej, mon amour,“ napsal k momentce.

Kateřinu si vzal za manželku v srpnu 2014 po sedmileté známosti. Na svatbě byla už i jejich tehdy rok a půl stará dcera Eliška. V roce 2016 přibyl syn Matyáš.

V otcovství se dlouholetý moderátor pořadu Branky, body, vteřiny našel. O svých zkušenostech a poznatcích začal po narození syna blogovat, loni pak vydal knihu Dvojtáta. „Jsou to příběhy o naší rodině, ale myslím si, že každý čtenář se v těch příbězích pozná. Doufám, že čtenář, který se k těm situacím propracuje, se pobaví a třeba trochu dojme,“ řekl nám na křtu, kde nevyloučil pokračování.

Vojtěch Bernatský pokřil knihu Dvojtáta.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám