Hlavní obsah
Článek

Šerif Patrick Sullivan z coloradského okresu Arapahoe byl jednou zvolen „šerifem roku“. Byl tak slavný, že po něm dokonce v Coloradu pojmenovali věznici. Ovšem jak už to ve zkorumpovaném světě bývá, u největších „světců“ hledej největší hříchy. Sullivan obchodoval s drogami a kupoval si prostitutky. Takže teď sedí ve vězení nesoucí jeho jméno.

Sullivana obvinili z užívání a distribuce metamfetaminu a jeho směnu za sex s muži. Státní žalobce proti němu vznesl obvinění, muži zákona ho zatkli a odvezli do Nápravného zařízení Patricka J. Sullivana.

Soudce William Sylvester přitom zdvojnásobil jeho vazbu, aby si zajistil, že Sullivan zůstane za mřížemi, a zakázal šerifovi jakýkoli kontakt s možnými svědky, které by mohl před projednáváním případu ovlivnit.

Podle vyšetřovatelů osmašedesátiletý Sullivan „sjednal setkání s dospělým mužem, kterého znal, a souhlasil, že mu poskytne metamfetamin výměnou za sexuální službu“.

Sullivan byl znám ve svém okrese jako hrdina, který zachraňuje životy a bojuje s drogami, před nimiž chránil především mládež.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám