Hlavní obsah
Článek

V před pár dny vysílaném díle pořadu The Kelly Clarkson Show byla hostem populární zpěvačky její kolegyně Rita Wilson, manželka Toma Hankse (67). Probíraly spolu různá témata včetně rakoviny, kterou Wilson lékaři v roce 2015 diagnostikovali.

Téma je zavedlo až k tomu, že Wilson Clarkson svěřila, že měla s manželem diskuzi o tom, co by se mělo stát, pokud by zemřela dřív než Tom. „Řekla jsem mu: ‚Tak poslyš, pokud se něco stane a já půjdu první, chci, abys věděl o pár věcech, co si přeji. Zaprvé chci, abys opravdu dlouho truchlil. A zadruhé chci party. Chci oslavu a hodně zpěvu a tance, lidí vyprávějících si příhody, prostě oslavu‘,“ řekla a pobavila tak publikum i moderátorku.

Šlo o předtočený díl, vznikl předtím, než byli Wilson a Hanks v Austrálii pozitivně testovaní na koronavirus. Zdárně v zemi přečkali karanténu a koncem března se mohli vrátit domů do USA. Do Los Angeles přiletěli soukromým letadlem. Z izolace s fanoušky sdíleli informace ohledně zdravotního stavu. U obou manželů měla nemoc lehký průběh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám