Hlavní obsah
Článek

S partnerem a dcerou tráví Daniela Nízlová už několikátý týden v karanténě ve svém domě v italské Neapoli. Vzhledem k tomu, že se slovenská zpěvačka stará o takřka tříměsíční dceru Lindu, která ji maximálně zaměstnává, tak si zase tolik nestěžuje na to, že nemůže opustit hranice svého pozemku.

„Co tak čtu, tak všichni už mají ponorku, že jsou zavření doma. Já jsem vlastně doma už od ledna, takže nejste na tom tak zle,“ uvedla na sociálních sítích Daniela. „Není to tak strašné. Máme celodenní program s Lindou a den rychle uběhne. Chválabohu je tu pěkné počasí, tak jsme každý den venku na dvoře a jezdíme s kočárkem,“ dodává Daniela, která je vděčná za prostornou zahradu, kterou zdobí bazén.

Ze začátku Daniela se svým partnerem, fotbalistou Stanislavem Lobotkou tvář svého dítěte neukazovali, nebo dceru na fotkách kryli různými maskami. Nyní už ale holčičku hrdě prezentují. Popová zpěvačka své dítě zahaluje do roztomilých oblečků, ve kterých ale malá Linda dělá parádu jen doma.

Ne vždy je ale Daniele do zpěvu a tíživá situace v Itálii na ni pochopitelně doléhá. „Situace v Itálii je opravdu vážná, a proto vás prosím, nepodceňujte to jako v Itálii předtím. Dbejte na hygienu, noste roušky, konečně si dopřejte oddych,“ radila svým krajanům zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám